The Moshi på Nordiska Galleriet

Jag var i Stockholm igår och fick några minuter över att spendera på stan. När jag gick förbi Nordiska Galleriet, var jag tvungen att gå in och hälsa och höra hur deras försäljning av Moshi går. Det verkade gå riktigt bra och det gillar vi!

Moshi Moshi

Välkommen Till The Moshi


The Moshi i Indien

Moshi befinner sig nu i Indien och skapar ett spännande vår/sommarsortiment. Vi har bråda dagar som är mycket inspirationsrika och färgglada. Indien är verkligen ett land med färger och fantasifulla former. En längre uppdatering kommer när vi befinner oss i Sverige igen, tills dess får ni njuta av några Moshi-bilder.
Moshi Moshi

The Moshi har levererat

I dagarna har Moshi gjort sina första leveranser runt om i Europa. Troligtvis finns vårt sortiment i butik redan imorgon, eller i början av nästa vecka. Det ska bli kul att se!

Imorgon åker vi iväg till Indien, men för min del blir det bara några dagar. Sen är det dags att leverera väskor.
Moshi Moshi

The Moshi är nu tillbaka i Sverige

Vi hade en mycket inspirationsrik resa till Asien och har gjort många spännande nyheter till vår/sommar. Det kommer bli en härlig blandning av färger och material, blandat med glittriga stenar, lavastenar, koraller och mycket mer spännande. Under resan har vi träffat många spännande människor och skapat både smycken, scarves och väskor. Kina är imponerande och häftigt!

Ett stopp i Shanghai
Det blir en färgrik sommar
M on the Bund - inspirerande bar
Härliga material
Lavastenar
Middag med en leverantör
Alla ordrar är nu packade och nästa vecka skickar vi dessa!
Moshi Moshi

RSS 2.0